Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
A "Vándorbot"-tal érkezőknek közös főzéshez bográcsot, kellékeket, vagy ha időben jelentkeznek helyi tanösvény-vezetést adunk. Lovas-programot barátaink révén szívesen szervezünk.


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


2 500 Ft-tól

Üzemel:
Egész évben
Szentendre, 0591/1

Schramkó Péter

Összes férőhely: 24 fő
Elosztás:
5 szoba: 1 x 8 fő, 4 x 4 fő.

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: A ház vízellátása esővízzel történik (az épületben mosdó, zuhany, wc), aszályos időben a vendégekkel együtt takarékoskodunk.
Fűtés: Központi fűtés, kazánról.
Főzési / sütési lehetőség: A konyha nem nyilvános. Bográcsozást segítjük eszközökkel, illetve mindent megoldunk, ami a szabadtéri főzést illeti.

Kedvezmény: 3 éves kor alatt ingyenes

Szálláshelyünk:

Az egyik utolsó, csaknem változatlan formában működő klasszikus menedékház, családi üzemeltetésben, sok-sok baráti és önkéntes segítséggel. Vendégeink szinte kivétel nélkül szóvá teszik :-) A menedékház működésével a természetjárókat és azokat a közösségeket szolgálja, akik számára a természeti környezet, nyugalom és tisztaság fontos megőrzendő érték. Így várjuk a magányos erdőjárók és családi kirándulók mellett baráti körök, találkozók, erdei iskolák, önismereti csoportok, alkotókörök és táborok szervezőit, résztvevőit is.

Jellemzők:
Kertben főzési,sütési lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

A ház a Pilis-Visegrádi hegység szélső magaslatán (Kő-hegy, 366 m) áll, keletre egészen a Mátráig terjed a kilátás. Közeli túracélpont a Kő-hegyi tó, a Vasas-szakadék, János-forrás, Csepel-forrás, Kárpát-forrás, Holdvilág-árok, Dömör-kapui vízesés, Petőfi-kilátó, Kőrösi-Csoma kilátó, szentendrei Skanzen.